top of page

AANBOD

Concert 'Trio Heijtmorgen'

met Cileke Angenent zang

Jeannette Landré dwarsfluit

Kerstin Scholten Harp

Dit concert begint met muziek uit 1200: een werk van Hildegard von Bingen en Scottish Mouthmusic. Er volgt een heel gevarieerd programma. Cileke, Jeannette en Kerstin kozen muziek in alle combinaties: zang/harp, zang/fluit, fluit/harp en natuurlijk het hele trio. U kunt genieten van de muziek van G. Ph. Telemann, Caplet, Ravel, Ibert en Lutoslawski. Bijzonder ook zijn de gedichten van Revius (1586-1657) op muziek gezet door Jurriaan Andriessen. En een improvisatie die op het moment zelf zal ontstaan.


 

Concert 'Klankkleur'

met Cileke Angenent zang

Jeannette Landré dwarsfluit

Marieke Stordiau fagot

Een zeer gevarieerd repertoire voor deze bezetting met werken o.a. van Von Bingen, Bach, Sichtenhorst Meyer, Tann, Villa-Lobos Rodrigo, Telemann, Saint-Saëns en improvisatie.

 

 

Concert 'De Zangstem Door De Eeuwen Heen' 

Piano: Mark van Platen
of
Leo Driesenaar

Neem een unieke duik in de geschiedenis van het zingen en krijg inzicht in het omgaan en de scholing van de zangstem door de eeuwen heen.

Voor meer informatie klik hier

Muzikale verzorging van de afscheidsdienst

Voor meer informatie klik hier


Recitals + zangworkshops
Cileke Angenent geeft een concert waarbij het publiek, nadat het heeft geluisterd, op een aangenaam luchtige manier zelf tot zingen wordt gebracht. Men staat steeds weer versteld van wat er uit komt!
 

Zangworkshops

Koren:      

De workshops voor koren geven een gedegen inzicht in het gebruik van de zangstem, zowel individueel als in samenklank.

Groepen

Bij workshops voor groepen ontdekt men in een ontspannen sfeer onontgonnen gebieden in de zangstem

                   De workshop eindigt steeds in een voldaan gevoel over het eindresultaat: de samenzang (altijd aangepast aan het niveau van de deelnemers). Groepen kunnen bestaan uit ervaren zangers, beginners of beide.


Zangles
De persoonlijke benadering en het uitgebreide inzicht in de betekenis van onder andere adem, articulatie en klankkleur van de stem maken de zangles tot een aangename ondersteuning in de scholingsweg naar de kunst van het zingen.

bottom of page